حق فنی داروخانه 1403
میخواهید بدانید که حقوق دستیار داروخانه چقدر است؟ در این مقاله قصد داریم به شغل تکنسین داروخانه که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته و میزان حقوق تکنسین داروخانه در سال 1403 را بررسی کنیم. باید ابتدا بگویم که افزایش علاقهمندان به این حرفه به دلیل افزایش انواع بیماریها و بیمارستانها در طول 20 سال گذشته است، به همین دلیل تعداد داروخانهها در سطح کشور نیز افزایش یافته و افرادی که تخصص خود را در زمینه دارو دارند، تصمیم گرفتهاند که این دانش را از طریق دورههای آموزشی تکنسین داروخانه به افراد علاقمند به نسخه خوانی منتقل کنند.
کار در داروخانه یک فرصت بینظیر برای کمک به بیماران است و میتواند احساس رضایت و خوشحالی را برای شما به ارمغان بیاورد. این حرفه همچنین فرصت خوبی برای پیشرفت شخصی و حرفهای شما است و همیشه به دنبال کارکنان جدید است که بتوانند به بهبود خدمات داروخانه کمک کنند. انجام فعالیت در داروخانه، فرصتی مناسب برای توسعه مهارتهای پزشکی و دارویی شما است و باعث میشود که همیشه نسبت به دانشها و فناوریهای صنعت دارویی به روز باشید.
در سال 1403، حقوقها قرار است افزایش یابند و از این رو، میخواهیم بررسی کنیم که درآمد یک تکنسین داروخانه در این سال چقدر خواهد بود. قبل از بررسی درآمد تکنسین داروخانه، باید با وظایف این شغل آشنا شویم و ببینیم که دولت چه حقوقی برای این شغل در نظر گرفته است.
بخشنامه حق فنی داروخانه 1403
تعرفه خدمات دارویی برای هر نسخه در بخش خصوصی، 198 هزار و 850 ریال، خیریه 186 هزار و 50 ریال، عمومی غیردولتی 149 هزار و 50 ریال و داروخانههای دولتی 81 هزار و 800 ریال تعیین شده است.
تعرفه خدمات دارویی داروهای بدون نسخه (OTC) برای داروخانههای خصوصی در هر بار 25 هزار و 565 ریال، عمومی غیردولتی 20 هزار و 585 ریال و داروخانههای دولتی 11 هزار و 200 ریال تعیین شده است.
تمام داروخانهها موظفند جدول تعرفه خدمات دارویی را در معرض دید مراجعه کنندگان نصب کنند.
تکنسین داروخانه کیست؟
همانطور که می دانید، تکنسین داروخانه کسی است که دارای اطلاعات لازم در زمینه شناخت داروها و نسخهخوانی می باشد و دوره های آموزشی را پشت سر گذاشته است. او یکی از مهمترین اعضای داروخانه است و باید به طور دقیق اطلاعات مربوط به داروها را به خوبی بداند، از جمله موارد مصرف، عوارض و محدودیتهای مصرف. همچنین باید بتواند نسخههای دارویی را تشخیص داده و به بیماران توضیح دهد و قادر به پاسخگویی به سوالات آنها باشد.
ورود به عرصه داروخانه به عنوان دستیار نیازمند گذراندن یک دوره کارآموزی است که ممکن است با حقوق پایینی همراه باشد. اما با گذراندن زمان و کسب تجربه، حقوق تکنسین داروخانه نیز افزایش مییابد. یک تکنسین ماهر باید توانایی شناخت اسامی مختلف داروها را داشته باشد و در خواندن نسخهها ماهر و سریع عمل کند. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا در مورد وظایف تکنسین داروخانه بیشتر توضیح دهیم.
وظایف تکنسین داروخانه رو بشناسید!
در هر داروخانه، نحوه مدیریت و وظایف ممکن است متفاوت باشد، اما وظایف مشترکی وجود دارد که بر عهده تمام تکنسینهای داروخانه است. این وظایف باید بر اساس سن و تجربه تعیین شود و از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- برچسبگذاری داروها
- ترتیب دادن قفسهها و مرتب کردن داروها
- بررسی موجودی و انقضای داروها
- آشنایی با انواع بیمهها و روشهای پرداخت
- تحویل داروها به بیمار و دریافت هزینه
- پاسخ به سوالات و مشکلات بیماران
- اطلاعرسانی درباره نحوه مصرف داروها
- همکاری با داروساز در ترکیب داروها
- موارد مالی و ورود نسخه بیمار به سیستم
- خواندن نسخه
میزان حقوق تکنسین داروخانه در سال 1403
آیا میدانستید که حقوق تکنسینهای داروخانه در سال 1403 به چه میزان افزایش یافته است؟ با توجه به افزایش 20 درصدی حقوق کارکنان در این سال، حتماً مایلید بدانید که حقوق دستیار داروخانه نیز افزایش یافته یا خیر؟
بله، همه کارفرمایان موظف به افزایش حقوق کارکنان خود هستند، اما نحوه مدیریت داروخانهای که در آن کار میکنید نیز تأثیرگذار است. به عنوان مثال، حقوق تکنسینهای داروخانه که تازه وارد حرفه شدهاند، حداقل حقوق پایه وزارت کار به 5.157.000 میلیون تومان میرسد. اما کسانی که دارای سابقه کاری و تجربه زیادی هستند، ممکن است حقوقشان تا 15.000.000 میلیون تومان و حتی بیشتر نیز برسد.
حقوق مسئول فنی داروخانه 1403
با توجه به اعلام انجمن داروسازان ایران، حقوق مسئول فنی داروخانهها در سال 1403 برابر با 32 میلیون تومان برای هر ماه کاری 192 ساعته و 44 ساعت کار در هفته مشخص شده است. به اطلاع می رساند که بر این اساس، هر ساعت اضافه کار با ضریب 1.4 با مبلغ 194،000 تومان پرداخت می شود. همچنین، حقوق مسئول فنی داروخانه 1403 در مراکز دارویی دولتی، هلال احمر و شرکت های دارویی به مبلغ 38،500،000 تومان است.
درآمد داروخانه چقدر است؟
درآمد داروخانهها به عوامل مختلفی وابسته است که یکی از مهمترین و اصلی ترین این عوامل، موقعیت جغرافیایی داروخانه است. اصولاً داروخانه باید در جایی قرار گیرد که تردد افراد در آن بیشتر باشد. نزدیکی به مراکز درمانی و دکترها هم از جمله عوامل مهم محسوب میشود. به عبارت دیگر، واقع شدن در قلب شهر و تعداد پزشکان فعال در اطراف داروخانه، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
افزودن دیدگاه